Versenyeink

meteorgombkicsi2

 

mecsek open

1

Bejelentkezés

"Testvéreink"

MTFSZ emblema    poeu logo    pvsk logo   logoidezojellel2

 

Egyenlegek

Az oldalon a facebook gombokat ne használd!

Szakosztályunk tagjai itt láthatják azt a táblázatot, amiben láthatják számla egyenlegüket.


Amit a táblázatról tudni kell:
- A táblázatot belépés után, csak a regisztrált tagok érik el, tehát szakosztályunkon kívüliek nem látják.
- A táblázat "Egyenleg, fennálló tartozás" oszlopában szerepel, hogy mennyivel is tartozik az adott tag, ezt kell elutalni. Cél a 0 Ft.
- Helyi versenyre, ha nevezett a futó, akkor a nevezett oszlopban talál egy "x"-t. Ha el is indult, akkor az adott verseny egyenlege nullázódik. A szakosztálygyűlésen megszavazottak szerint, aki nevezett, de nem indult, ki kell fizetnie az 500 Ft-ot. Ha a tag elutalta az összeget, akkor az egyenlege megint csak 0-ra változik.
- OB-n hasonló a felállás. Ha nevezett, és indult, akkor nem kell kifizetnie a nevezési díjat. Ha nem indult, akkor minden költséget ki kell fizetnie. Amennyiben szállást is igényelt, akkor az éjszaka száma, valamint a szállás összes költsége szerepel. A megszavazottak szerint csak az éjszakánkénti 2500 Ft alatti részt fizeti a szakosztály. Tehát ha valaki éjszakánként ennél többet fizettetett, akkor az a fölötti részt át kell utalnia a számlára.
- Minden más verseny esetében az Entry adatai alapján kerül elutalásra a nevezési és a szállásdíj, ez teljes összegben megjelenik tartozásként a tag egyenlegében. Kiegyenlítés után ez is 0-ra vált.
- Az "Egyenleg, fennálló tartozás" oszlopban a tag neve mellett szereplő összeget kell elutalni a Pécsi Vörös Meteor SE Szigetvári Takarékszövetkezetnél vezetett 50800111-15219936 számlaszámra. Az egyértelmű beazonosítás kedvéért mindenképpen szerepeljen a közleményben, hogy mi került kiegyenlítésre (pl. 2013 tagdíj).