Versenyeink

meteorgombkicsi2

 

mecsek open

1

Bejelentkezés

"Testvéreink"

MTFSZ emblema    poeu logo    pvsk logo   logoidezojellel2

 

Egy virág nem hozza meg a tavaszt?. de három igen.

hovirad04.05 Hóvirág kupa

  Igen  jó választás, ami a terepet illeti, és a pályakitűző team sem akármilyen. Érdeklődéssel vártam mi sül ki belőle, és csak csatlakozom Vonyó Péter mondatához, aki az eredményhirdetés után azt mondta, nagyon sajnálja, hogy nem  volt lehetősége a pályát lefutnia, csak a telepítés jutott neki. A pályák folyamtatos kontrolt igényeltek, aki kihagyott,??.. az kérdezhetett. A rajt megfelelő helyen átgondolt indítás, a pályavezetés formás. szeretem, amikor egy pályarajznak van íve, formája.   Kíváncsiságomnak teljes mértékben kielégítette Dorottya és Filoména, gratulálok, és a  csak azt tudom kívánni magunknak, és a népes mezőnynek, legyen még ilyen tavasz máskor is, vagy ősz, vagy nyár is lehet . Az eredményhirdetés pedig egy igazi geg volt, az érmet vagy a  oklevelet csak felszögelem, vagy odateszem, de a kis virágot beültetem és locsolgatom. Igazi jó élményt köszönöm.

 

medvehagyma04.06 Medvehagyma kupa.

Rácz tanya mindig is kedvenceim közé tartozott.  Mostanában az az  érzésem, már talán egy kicsit le van harcolva a Szuadó. De most is bizonyította ez a terep, hogy milyen szerencsések vagyunk mi a közelben lakók, hogy ilyen terepen edzhetünk  versenyezhetünk.  A pályakitűző érdeme, hogy egy pillanatig sem volt az előbb említett érzésem, jó átmenetek, és ritmikája volt a pályának. Igazi élmény volt, és köszönetet mondok a pályakitűző Péternek, így tovább, lesznek még nagy feladatok.

 

gyongyviragg05.11. Gyöngyvirág kupa

 Emberes terep, kiváló pályák. Már az elején elaltatott egy könnyű átmenet, majd jött az amit szeretek, hogy tervezni kell, dönteni, keményen haladni. A vége meg kiválóan sikerült, az enyhén zöldben az erősen tagolt szabdalt rész, amikor már a test és az agy is elfáradt, akkor kellett igazán koncentrálni. Odafigyelt rendezés, jó kiszolgálás, és sok ember, sok fiatal. Öröm az erdőben még akkor is ha kérdeznek, ? nem érdekes az a pár másodperc.

Igy lett teljes a  - a virágok harca  -  amiből talán az sem igaz, hogy harc lett volna, még csak nem is küzdelem, hanem három kiváló helyi verseny.  mindhárom rendezés nálam a dobogó felső fokára állhat, és az sem igaz, hogy virágok lettek volna mert ezekből kettő virág és egy hagymafajta, népies nevén sásihagyma.

 Kóger  Gyula