Állandó versenyeink

meteorgombkicsi2

 

kerteszgombkicsi2

 

Közelgő események

Események nem találhatóak

1

Bejelentkezés

"Testvéreink"

MTFSZ emblema    poeu logo    pvsk logo   logoidezojellel2

 

Főoldal

Az MTFSZ elnöksége döntött a 2020. évi sportági díjakról.

Az Év Tájfutója címet Gárdonyi Csilla (felnőtt nő), Bakó Áron (felnőtt férfi), Mag Viktória (lány utánpótlás) és Bujdosó Zoltán (fiú utánpótlás) érdemelték ki. A velük készült video riport megtekinthető a https://youtu.be/XNjbjyuouEQ címen.


Ripszám Henrik emlékéremben részesült Ambrus Sándor (a magyar tájfutást segítő, sok éven át végzett szerteágazó informatikai tevékenységéért), Dénes Ildikó (kiemelkedő, több évtizedes sportszervezői és versenyrendezői munkájáért) és Németh Zsoltné Bors Melinda (sokéves utánpótlás edzői és versenyrendezői tevékenységéért).


A Tájékozódási Futásért plakettet 2020-ban a 12/24 órás váltóverseny rendezőgárdája kapta.


Tájékozódási Futásért kitűzőt adományozott az elnökség ezüst fokozaton Bereczki Máténak, Juhász Júliának, Krasznai Orsolyának, Szerencsiné Csamangó Jusztinának; bronz fokozaton Baumholczer Máténak, Debnár Zsuzsannának, Fazekas Gabriellának, Józsa Gábornak, Kolcsárné Sárecz Évának, Mézes Tibor Sólyomnak és Molnár Zoltánnak.


Az év térképe díjat az erdei térképek közül a Jakab-hegy (készítői: Dénes Zoltán, Tóth Gábor,Viniczai Ferenc); a sprint térképek közül az Újlak, Szépvölgyi irodapark című térképet választotta (készítői: Borhegyi Teodóra és Magyar Tamás).


Az év edzője Bakó Áron (Tabáni Spartacus) lett.


Gratulálunk valamennyi díjazottnak!

 

Kedves Sanyi !


Bennem már régóta megvan az a gondolat, miért kapnak elismerést azok, akik hangosak, akik hangadók, és szélesre tárják a kapuikat a széles tájfutó társadalom előtt, mert csak így lehet érvényesülni: Légy jelen a virtuális térben. A munka valahogy a második helyre szorul. Te más vagy. Bárki hívott, te mentél, és segítettél, és ezzel nem csak nekik, hanem nekünk is, mert nem a saját nevedben tetted, hanem PVM-esként is. Én is gratulálok, és büszkék vagyunk, hogy a tagjaink sorában tudhatunk téged.


Gyula