Állandó versenyeink

meteorgombkicsi2

 

kerteszgombkicsi2

 

1

Bejelentkezés

"Testvéreink"

MTFSZ emblema    poeu logo    pvsk logo   logoidezojellel2

 

Főoldal

Mecsek kupa 2018.

 

Az első nap versenyzőként - verseny kívülről


Úgy döntöttem, az első napon, versenyzőként tesztelem a rendező gárdát, neveztem és indultam. F 60 -ban 28-as rajtidővel. A pálya vonalvezetése jó volt, pontok a helyén, voltak igazi feladatok. Kellemes átmenetek, jól éreztem magam a pályán ,de a 100-as pontot, a befutót nem fogtam. Okoztam is ezzel riadalmat az utánam érkező klubtársamnak.


Van egy kép bennem a kissé fényét vesztett turistaházról, és környékéről, de ez nem ugyanaz a kép, mint amit a Mecsek Kupa versenyzői láttak.. Volt büfé, jól kiépített rajt, cél, és parkolás a hűvös fák alatt. Eredmény kivetítő, és mozgófilm kandi kamera módban. Lettek is mókás jelenetek, nagy gondolkodók a medvehagyma plázson, és ha nem fejtette meg a talányt, kért segítséget, akár 50 évvel fiatalabb sorstárstól.


Csongornak külön gratulálok a videókért.

 


Második nap, ellenörző bíróként - verseny belülről


Már reggel korán, mindenki a frontvonalon volt. Hibátlan felvezetés, és a rádiós pontok is a helyükön; a bit-team életet lehelt a rendszerbe, és jöttek a jelek, köszönhetően az antennának. Jó helyet találtak neki a turistaház tetején. Csak azt nem értettem miért a "legsúlyosabb" egyéniséget küldték fel a tetőgerincre. Igaz, ha Sanyit kibírta, akkor még 100 évet megint megél az épület. Rajt a helyén, időben felépítve, és a lány különítmény, mint biztos pont, kézben tartották a gyeplőt.
Az eredményhirdetés is ötletes, és flottul lebonyolított. Tudtam, hogy Zsolt gyerekkorában biztos lenyelt egy membránt, és azt is hogy a mondat végét sokszor nem találja, de hogy humora is van, azt kevesen tudták róla.
Az eredmény hirdetés után egyet tehettem, hogy gratuláltam elsősorban Zsoltnak, de most megteszem még egyszer, de most már nem csak neki, hanem az egész POEÜ csapatnak, mely büszke lehet magára, hogy a versenyt így összehozták. Egészen kíváló gárda kerekedett ki, néhány PVM-essel kegészülve.


Sajnálhatják akik nem jöttek el.


Ui: Egy tanács Zsoltnak: Nem kell mindent neked, csinálnod, vannak jó felelősök, rajt, cél, felvezetés és a többire is megvannak a klubban a nagy egyéniségek. Nagy versenyt is tudtok rendezni, ezt most bizonyítottátok. Nem kell megszakadnod, bizz az emberekben, add ki a munkát, és vegyél egy nyugágyat, dolgozzanak, és csak figyeld, és ellenőrizd őket.


Kóger Gyula