Versenyeink

meteorgombkicsi2

 

mecsek open

1

Bejelentkezés

"Testvéreink"

MTFSZ emblema    poeu logo    pvsk logo   logoidezojellel2

 

2023-ban az évzáró ÉOB és OEVB

2023-ban az évzáró ÉOB és OEVB-t Napkoron, Nyíregyháza mellett rendezték meg. Ebből a faluból telepítette a Horthy államigazgatás többekkel együtt a Gajdos Gyuri családját is Kozármislenybe, az XX. század 20-as éveiben.


A terep a nyírségi terep között is technikásnak bizonyult. Változatos domborzat fogadta az ÉOB indulókat.

Többen hibáztak az elején a mélyedés-kúp és finom hajlat -gerincek között. A pontokon lévő foszforeszkáló anyag nem a legjobb minőségű volt, így csak közvetlen közelben adott "visszafényt".


Kürty István nyert ami nem volt meglepetés. Fiatal korában volt F17-ben magyar bajnokságot nyert, megverte Baranya első magyar bajnokát Gyenis Zoltánt is, aki később érte el ezt a sikert.


Szenior lányoknál Mátyás Ildikó 2., míg egy héttel az ONEB-n fájdalmaira panaszkodó Radics Anna kitűnő futással 3. lett.
Utánpótlásunkból Töttő Sára 3. lett, amíg Jánosi Timi és Moldován Csenge éppen lemaradtak a helyezettek közül.
Az OEVB a szenior fiúk sajnos rossz sorrendben futottak. Nem figyeltek oda, hogy milyen sorrendben van leadva a váltó. Első helyről zárták ki Őket.


Szenior lányok az utolsó értékelhető csapat volt korosztályában . Közülük Mátyás Ildi és Radics Annának alkalma lett volna egy nagy versengésre, amit sokan soha nem kapnak meg, főleg nem szeniorként.


A fiatal lányok a Női váltót az utolsó váltáskor 3. hozták a csapatot. Sokszori kérlelés ellenére sem segítették a lányokat, így Sz. Natasa indult el a mostani mezőny VB-t megjárt ászaival együtt (előttük is). A rajtbólyánál már kifulladt. A táv közben folyamatosan hagyták el a riválisok, a séta-kocogás tempója mellett. A végén a helytelen betűtípusnak is köszönhetően az ?1? ?est ?7? nézte és így füstté vált a maradék esély a 11. hely megszerzéséhez.

Eredmények:  ÉOB  OEVB


Szieberth P.