Versenyeink

meteorgombkicsi2

 

mecsek open

1

Bejelentkezés

"Testvéreink"

MTFSZ emblema    poeu logo    pvsk logo   logoidezojellel2

 

Meteoros 2022-es évzáró

2023.január 27. péntek 17:00 Teca Mama vendéglője.


Lassan érkeztek a sporttársak, elfoglalták a megterített asztaloknál a helyüket. 38 ?an jöttünk össze. A kivetítőn ROB-os filmek voltak láthatók, célzással arra, amiről beszélni fogunk. Az első napirendi pont a 2022-es év értékelése, az OB-k tükrében, és a Meteor rendezésében bonyolított versenyek. A rangsorpontok alapján a helyezésekről taps kíséretében emlékeztünk meg. Nem elég hangsúlyozni a 13. helyet a rangsorban, érdemes elemezni, a létszám és a megszerzett pontok arányát. Ebben nagyon elöl végeztünk volna.
A 2023. év fókuszpontjában a ROB szerepel, ezért a továbbiakban erről beszéltünk. Ambrus Sanyi és Ambrus Andris beszámolt az esztergomi ROB tapasztalatokról, hiszen ők aktív részesei voltak a munkának, majd szó esett az idei ROB tervekről, és annak rendezői létszám igényéről. Edit beszámolt az eddig elvégzett munkáról.
Következett a vacsora, kaptunk gulyáslevest, és ha kért valaki mást, akkor azt. Az étel elfogyasztása után beszélgetések, és jókedvű szócsatákkal mulattuk az időt. Köszönet, hogy mindenki adott valami ötletet, tanácsot, mit gondol a nagy feladatról, és milyen szerepkört tudna elvállalni.

evzaro1

evzaro2

 

Másnap, szombaton Budapesten vettünk részt Ambrus Sanyival az MTFSZ Gála müsorában, ahol az évet értékelve Jánosi Timea is dijat kapott, mint aranyjelvényes. Gratulálunk, és a diját elhoztuk:

evzaro3

 

Mindenkinek szerencsés és eredményes 2023-at kívánok.                                                                                            Gyula