Állandó versenyeink

meteorgombkicsi2

 

kerteszgombkicsi2

 

1

Bejelentkezés

"Testvéreink"

MTFSZ emblema    poeu logo    pvsk logo   logoidezojellel2

 

Téma: előttetek járva...

Téma: Előttetek járva... (Jenőbá blogja, a 2018-2019. évi felkészülésről.)

Kedves Barátaim/Sporttársaim! Hölgyek és Urak!

futó fiu rajz

Olvastam Gyula értékelését az idei szezonunkról. Gratulálok mindenkinek, jó volt veletek 2018-ban is. A magam szezonjáról csak annyit: örülök az első egyéni bajnoki címnek, ugyanakkor csalódott vagyok, sajnálom, hogy nem tudtam hozzátenni a csapatok teljesítményéhez. Köszönöm csapattársaimnak - Editkének, Gyulának, Pistának, Ferinek és Gyurinak- hogy dobogóra állhattam velük. Öröm, hogy gyarapodott "dobogós testvéreim" száma.


Súlyos hiányérzetemet kompenzálandó, folyamodnék a grafomániához, abban a reményben, hogy ha csalhatatlan módszert, edzésmunkát-eredményességet garantáló újdonságot nem is - hisz sokat tapasztalt bajnokaink, eredményes szakembereink vannak-, de használható programot, és vita alapot szolgáltatnék érdeklődő tagjaink részére. Bárki beleszólhat, kiigazíthat, megtisztelnétek vele.
Akár igazolódnak, akár cáfolódnak a leírtak, nézetem szerint hasznunkra válik. (Az én koromban már az is teljesítmény ha beszélhetek róla, hisz megértem-megéltem!)


Hát akkor nagy levegő, szemüveg, és keressünk a felkészülés rögös útján egy használható, közös ösvényt!


Szeretek mosogatni. Csaknem meditatív mélységig képes vagyok magamba süllyedni ilyenkor. A legutóbbi családi összejövetel romeltakarítása alatt érett meg a gondolat, hogy esetleg megoszthatnám veletek a 2018-2019. évi felkészülésemet ebben a formában. Ígérem, a mosogatás filozófiai mélységeiről nem esik több szó.

 

Bőszénfa, 2018. 11. 20                                                                                                                                                               Jenőbá