Állandó versenyeink

meteorgombkicsi2

 

kerteszgombkicsi2

 

mecsekOpen

1

Bejelentkezés

"Testvéreink"

MTFSZ emblema    poeu logo    pvsk logo   logoidezojellel2

 

Kertész kupa 2018

Már hagyomány, hogy a Pécsi Vörös Meteor kertészei, a nyári uborkaszezon végén, egy színvonalas versennyel örvendeztetnek meg bennünket.


Kik is Ők?


kerteszgombkicsi2Pillmann Gábor, elnök, mesterséges erdőben éli életét, mint intéző, kertész mérnök, két fegyvere van az orgánuma, és valamilyen kényszerítő eszköz, mellyel nagy területű gyümölcsösben serkenti jobb munkára az dolgozóit. Kemény, de emberséges.
Németh Feri a pályakitűző. A mohácsi szigeten termeli a sok finomságot, és ha megfelelő méretű, és a színe is tetszetős, akkor azt piacra dobja. Unalmában repülőre ül, és az ország legváratlanabb pontjain permetez. Ha látsz a fejed fölött egy kétszárnyú ősrégi repülő alkalmatosságot, ami fehér füstszerű valamit szór szét, és azt gondolod lehetetlen, hogy ez a valami a levegőben maradjon, az ő, Feri. Jó pályák tervezője.
Gajdos Gyuri, fóliában termel mindenféle dolgot, pirosat, és sárgát, erőset és édeset, majd leszedi, és a nagycsarnokba elviszi. Ő a csarnok Doyenje. És ez még nem elég neki, cukrászdájában süt ezt, azt. Én a krémesét szeretem. Ellenőrző bíró lesz ezen a versenyen.
Kürti Pista erdész, de hát erdész, vagy kertész, nem sok a különbség. Lő nektek vadat, és az abból készült fejedelmi étket kapja a Kertész kupa minden célba ért versenyzője. Ambrus Sanyi nem kertész, ö a mindenes, és az SI-s.


Aki elindul, és fut egy jót, és a kiolvasásnál Sándor a megfelelő fáradtságot látja az arcán, annak elfogadja az eredményét,így mindenki kap egy adag vaddisznó pörköltet. / Tanácsolom, hogy aki lazsált a pályán, az is erőltessen fáradt ábrázatot/
Gyertek! A Szuadó egy jó hely, jó pályákkal. Akik indultak az idei Éjszakai OB-n, azok azért, hogy milyen is nappal, akik nem, azok meg azért.
Gyertek, fussatok, fáradjatok el és lakjatok jól.

És még valami:


Aki dobogós, olyat kap, hogy két kézzel alig bírja hazavinni.


Kóger Gyula