Állandó versenyeink

meteorgombkicsi2

 

kerteszgombkicsi2

 

1

Bejelentkezés

"Testvéreink"

MTFSZ emblema    poeu logo    pvsk logo   logoidezojellel2

 

Akikre büszkék vagyunk

2017.03.21. napján Kürti István munkássága elismeréséül kitüntetést vett át az Erdők Világnapján Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter úrtól.

         kurti1  kurti2


Pista 2008. 07. 07.napjától a Pécs Vörös Meteor oszlopos tagja. Csendes megbízható versenytárs. Csapatban, váltóban méltán rárakhatod a felelősség súlyát, bírni fogja. Számtalan csapat és váltó érmét szereztem vele, köztük több bajnoki címet. Mintha a csapatszellem többleterőt adna neki. És ahol lakik, a csibráki erdészház, az egy csoda hely. A kedves felesége, ha úgy adódik, a versenyről hazatérő párját és az őt szállító társaságot több fogásos vacsorával kényezteti.


A Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karán végzett.


1979.júliusától kezdett dolgozni beosztott vadászként Lengyel-Annafürdőn. 1981-1982 között a nagydorogi erdészetnél lett kerületi erdész. 1982-ben visszakerült a Högyészi Erdészethez, annak döbröközi erdőkerületébe. 2000 -től a csibráki kerület erdészvadásza. Jelenlegi kerületében 1160 ha erdőt kezel és irányítása alá tartozik a csibráki vaddisznóskert. Napjait az erdőn tölti, távol a világ elektronikus zajától.

És most Kürti István, a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. kerületvezető erdész-vadásza, kitüntetésben részesült a zárttéri vadgazdálkodás terén elért kiemelkedő és példaértékű munkásságáért.


Szívből gratulálunk!

Kóger Gyula